NYESTE
Født:
1972, Danmark
Fotograf:
Fra www.annesofiehammer.dk

Anne Sofie Hammer

Børnebogsforfatter. Mest kendt for serien om Villads fra Valby, som også er blevet filmatiseret.

Bibliografi

2009  Villads fra Valby

2010  Villads fra Valby i 0.V

2011  London kalder (ungdomsbog)

2012  Villads fra Valby holder jul

2012  Villads fra Valby får et brev

2012  Villads fra Valby vasker en baby

2013  Villads fra Valby har vikar

2013  Villads fra Valby låner en båd

2014  Paris Belinda Hansen

2014  Villads fra Valby bliver bange

2014  Villads fra Valby laver en film

2015  Villads fra Valby på sommerferie

2015  Villads fra Valby holder fri (samlet udgave)

2016  Villads fra Valby : sikker i trafikken

2016  Villads fra Valby er indbrudstyv

2016  Villads fra Valby køber slik

2016 Villads fra Valby leger med ord

2017  Vi ses, Pellerøv

2017  Hjemme hos mor får jeg altid sushi

2017  Villads fra Valby taber en tand

2017  Magda vil selv bestemme

2018  Villads fra Valby som dyrepasser

2018  Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor?

 

 

Må jeg få mit gulvtæppe med hjem til mor af Anne Sofie Hammer

af Sanne78d. 16. september 2018
Når man er skilsmissebarn som Magda, er der altid en stor pakkedag hvor man skifter mellem mor og far. Så man skal huske at pakke ens pæne kjole og regntøj, men for Magda er det ikke nok. Hun vil også gerne have fars spegepølse med, for den smager meget bedre end den hjemme hos mor, […]

Villads fra Valby som dyrepasser af Anne Sofie Hammer og Dina Gellert

af Helle Lykkebergd. 30. august 2018
Der er både styrker og svagheder forbundet med Anne Sofie Hammers prioritering af det absolut genkendelige hverdagsunivers, hvor pizza og Disney sjov får lov at entrere fortællingerne om Villads fra Valby. Den vakre dreng er fuld af påfund og bogens respekt for barnets perspektiv er både sympatisk og medrivende. I længden savnes det ikke-hverdagslige - det fantastiske rum, som netop fortællinger og eventyr kan erobre og bebo

Magda vil selv bestemme af Anne Sofie Hammer

af Sanne78d. 1. oktober 2017
Magda vil selv bestemme Hvorfor skal de voksne bestemme, om man skal have strømper på og hvornår man skal i bad og hvad der er rigtig morgenmad? Det kan Magda ikke forstå, heller ikke hvorfor de voksne ikke vil springe i vandpytter og hvorfor man ikke kan få chokolade hele tiden. Sammen med Nisse, Magdas […]

Villads fra Valby taber en tand af Anne Sofie Hammer

af mariemaried. 19. september 2017
Det er altid ventet med glæde i hele husstanden, når Anne Sofie Hammer udgiver en ny bog i serien om den kække dreng Villads fra Valby. I “Villads fra Valby taber en tand” skal Villads på udflugt med sin klasse til et museum. De skal holde hinanden i hånden 2 og 2, og Villads og […]

Villads fra Valby passer sig selv af Anne Sofie Hammer

af Sanne78d. 12. juli 2017
Villads er syg, eller det var han om natten. Så han må blive hjemme med far, men han har det allerede meget bedre. Han begynder hurtigt at kede sig og vil gerne ud og lege, men far synes heller de skal tage en middagslur. Men selvfølgelig gider Villads ikke det, så de aftaler at Villads […]

Hjemme hos mor får jeg altid sushi af Anne Sofie Hammer

af Sanne78d. 9. maj 2017
Det er lørdag og Magda er hjemme hos far, her må man ikke sove i hans seng, man skal rydde op og gøre rent sammen. Men hjemme ved mor, fortæller Magda, sover jeg altid oppe i mors seng, og vi går altid i biografen om lørdagen i stedet for at gøre rent. Og så får […]