NYESTE
Født:
1941, USA

Anne Rice

Født 1941 i New Orleans, USA. Bor i Louisiana. Har skrevet under pseudonymerne: Anne Rampling og A.N. Roquelaure.

Bibliografi

1976 En vampyrs bekendelser

1979 Alle helgeners fest

1982 Cry to Heaven*

1985 Exit to Eden*

1985 Mørkets fyrste

1988 De fordømtes dronning

1989 Mumien

1990 Heksetimen

1992 Fortællingen om kropsrøveren

1993 Lasher

1994 Taltos

1995 Djævelens discipel

1996 Knoglernes tjener

1997 Violin*

1998 Pandora

1998 Vampyren Armand

1999 Vittorio the Vampire*

2000 Merrick

2001 Blod og guld

2002 Blackwood Farm

2003 Blood Canticle*

2005 Christ the Lord – Out of Egypt*

 

Heksetimen af Anne Rice

af Majad. 28. januar 2009
Rowan Mayfair er arvtageren af den store Mayfair-formue. Men dette har hun ingen anelse om. Hun ved ikke en gang, hvem hendes mor eller resten af hendes familie er. Det eneste hun ved er, at de bor i New Orleans og at hendes tante har forbudt hende nogensinde at opsøge dem. Spørgsmålet er bare, hvorfor? […]

Vampyren Armand af Anne Rice

af Christina Andersend. 14. marts 2008
“Vampyren Armand” er 6. bind i Anne Rices Vampyrkrønike, der startede så blændende ud med “En vampyrs bekendelser” fra 1976. Vampyrkrøniken tager os i hver bog med tilbage til forskellige historiske perioder og områder, og det beskrives alt sammen på meget eksotisk vis. Rices vampyrer er smækre rovdyr, en samling alfahanner, hvilket også gælder de […]

Lasher af Anne Rice

af Line Holm Andersend. 5. marts 2008
Det er trist, når man i en bog på over 600 sider skal igennem de første 500 før den begynder at blive noget ved. Sådan var det desværre lidt med denne. Når jeg følte, at nu burde den være spændende, havde jeg intet problem med at lægge den fra mig. Af og til kunne man […]

Mørkets fyrste af Anne Rice

af Louise Frimannd. 7. marts 2006
Vampyren Lestat bliver efter 55 års dvale, vækket af larmen fra et rockband. Han beslutter sig straks for at kontakte de unge musikere, som har vækket ham, da han er vældig fascineret af deres musik. Lestat er ikke et øjeblik i tvivl om at han er den næste store rocksanger, og sammen med sine dødelige […]

En vampyrs bekendelser af Anne Rice

af Louise Frimannd. 15. februar 2006
Glem alt om at vampyrer er grimme, beskidte uhyrer, der ikke kan tåle synet af kors og lugten af hvidløg! Ved at læse Anne Rices ”En vampyrs bekendelser” får vi nogle helt andre sandheder fortalt. Vampyrer er faktisk smukke, intelligente og stærke væsner, med et dræberinstinkt der siger spar to! Vampyren Louis sidder i en […]

Djævelens discipel af Anne Rice

af Slothd. 8. december 2004
Vampyren Lestat bliver opsøgt af selve djævelen(Memnoch, som han kalder sig selv), der tilbyder Lestat et job som djævelens discipel. Memnoch vil fortælle Lestat sin version af verdenshistorien fra før tidernes morgen til den dag i dag, i håb om at det vil overbevise Lestat til at tage imod hans tilbud. Memnoch tager Lestat til […]