NYESTE
Født:
1962, Danmark
Hjemmeside:
http://www.amvo.dk/

Anne-Marie Vedsø Olesen

Født og bor i København, opvokset i Gladsaxe.

Oprindeligt uddannet læge. Fuldtidsforfatter. “Gudestorm” (2012) er en samlet udgave af romanerne “Djævelens kvint”, “Tredje Ikaros” og “Gudernes tusmørke”.

Bibliografi

2000  Salernos sol

2002  Djævelens kvint

2004  Tredje Ikaros

2007  Gudernes tusmørke

2012  Glasborgen

2012  Gudestorm (samlet udg.)

2013  Dronningens dame

2015  Bastarden

2016  Mordersken

 

Mordersken af Anne-Marie Vedsø Olesen

af mariemaried. 29. marts 2016
I “Mordersken” møder vi Madeleine de Montdidier for 3. gang i Anne-Marie Vedsø Olesen forrygende historiske serie. Forgængeren endte meget dramatisk, da Madeleine stolede på den forkerte og i stedet for friheden blev solgt som slave. Og mens hun fragtes længere og længere væk fra Spanien, går hendes tanker naturligvis til datteren Sne, der endnu […]

Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen

af mariemaried. 9. februar 2015
“Bastarden” er som sin forgænger: fuld af fart, spænding, kærlighed og masser af historie. Madeleine er på flugt fra den franske religionskrig mellem katolikerne og de reformerte. Med sig har hun sin kammerpige Gabrielle, og sammen klarer de sig frem til Spanien, hvor Madeleine regner med at blive budt velkommen af den spanske kong Philips […]

Dronningens Dame af Anne-Marie Vedsø Olesen

af mariemaried. 2. februar 2015
I “Dronningens dame” tager Anne-Marie Vedsø Olesen os tilbage i tiden til et splittet Frankrig. I 1567 finder en blodig religionskrig sted, der deler landet mellem katolikkerne og de reformerte huguenotter. Det franske kongehus er ligeledes splittet. Den unge Kong Karl styres reelt af sin mor, den italienskfødte Catherine af Medici. Hun havde i første […]

Glasborgen af Anne-Marie Vedsø Olesen

af LittLeaks.dkd. 27. oktober 2012
‘SEANCE OTTE, NEGLENÅLE’ Romanen handler om Judith, som er kaldt til København for at agere backup på primasangerinden Magdelena Fantini i OPERAEN ‘Isabella’ – navnet på instruktørens tidligere kæreste, som er forsvundet. Da italieneren også forsvinder i hvad der viser sig at være en drukneulykke, får Judith en chance, som hun griber. Hun giver den […]

Gudestorm af Anne-Marie Vedsø Olesen

af mariemaried. 6. oktober 2012
Da en hidtil ukendt arie af Mozart bliver fundet, øjner musikstuderende Gabriel et perfekt emne til sit speciale. Desværre er dens ægthed ikke bekræftet, og nogle siger endda, at den indeholder fejl. Men hvad Gabriel ikke ved er, at den har været skjult for omverdenen af en vigtig grund: Arien indeholder elementer, der kan vække […]

Glasborgen af Anne-Marie Vedsø Olesen

af mariemaried. 25. april 2012
Judith er operasanger og har fået sit livs rolle i stykket “Isabella” i Københavns Operahus. “Isabella” er lavet af den karismatiske Rolf Bergström, og allerede ved den første prøve får Judith og Rolf øjne for hinanden. De indleder et forhold, selvom Judith ved, at Rolf har ry for at have mange kærester, men kærlighed gør […]