NYESTE
Født:
1958, Norge
Fotograf:
Jo Michael

Anne Holt

Født i Larvik, Norge.

Opvokset i Lillestrøm og Tromsø. Bor i Oslo. Cand.jur. fra Bergen Universitet. Har bl.a. arbejdet ved NRK, som fuldmægtig ved politiet og var justitsminister i et halvt år i 1996-97.

Læs mere her.

Bibliografi

1993  Blind gudinde

1994  Salige er de som tørster

1995  Dæmonens død

1997  Løvens gab

1997  Mea Culpa. En historie om kærlighed

1999  Bernhard Pinkertons store oppdrag (børnebog) *

1999  Død joker

2000  Uden ekko

2001  Det der er mit

2003  Sandheden bag sandheden

2004  Det som aldrig sker

2006  Madam President

2007  1222

2010  Pengemanden

2011  Flimmer (sammen med sin bror, Even Holt)

2013  Skyggedød

2015  Sudden Death (sammen med sin bror, Even Holt)

 

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Sudden death af Anne Holt og Even Holt

af Splintd. 12. januar 2016
Dette er anden bog med Sara Zuckerman i hovedrollen, jeg har ikke læst den første og da denne sagtens kan læses for sig, bekymrer det mig ikke. Sara er hjertelæge og meget dygtig til sit arbejde. Hun dater en fyr som interesserer sig voldsomt for fodbold, noget der absolut ikke siger hende noget. En dag […]

Skyggedød Af Anne Holt

af Vibeke Holm Andersend. 12. juli 2014
Inger Johanne Vik er taget ud til sine bekendte fra gymnasietiden, Jon og Ellen, for at mødes med sin gamle gymnasieklasse. Hun kommer lidt tidligt, fordi hun, sammen med parrets ven Joachim, har lovet at hjælpe til med forberedelserne – og finder Ellen i sofaen med den 8-årige Sander på skødet – Sander er død, […]

Madam President Af Anne Holt

af Jens Markvardsend. 12. juli 2012
Amerikas første kvindelige præsident er på officielt besøg i Norge, da hun bortføres fra sit hotelværelse. Kort efter bortførelsen ringer vidner ind med tips om at præsidenten er bortført af to mænd i en meget letgenkendelig bil. 50 forskellige steder i Norge. Der kører 50 biler rundt med lokkeduer der ligner præsidenten, blot for at […]

Pengemanden Af Anne Holt

af tanjasend. 12. juli 2010
Kriminalpsykolog Inger Johanne Vik er til bryllup, da hendes datter, den autistiske Kristiane, pludselig forsvinder. En panisk eftersøgning slutter ude på den snedækkede gade, hvor Kristiane i sidste øjeblik reddes fra at bliver kørt over af sporvognen. Den mystiske redningsmand forsvinder efterfølgende i natten. Samtidig dukker det halvt opløste lig af en trækkerdreng op i […]

Madam President Af Anne Holt

af Knud Hoved. 12. juli 2009
Det er d. 17. maj, Norges nationaldag. Hele Oslo er på den anden ende, og oven i det hele er der besøg af overhovedet for jordens eneste supermagt, USA. Den amerikanske præsident er kvinde med rødder i Norge, og derfor har hun valgt Norge, som det første land hun besøger, efter hun netop er valgt […]

1222 Af Anne Holt

af Dipyd. 12. juli 2008
Den forhenværende Kriminalinspektør Hanne Wilhelmsen sidder nu i kørestol, lammet i benene, efter en skudepisode, hvor hun blev ramt i ryggen. Vi befinder os i Norge i et tog på vej fra Oslo til Bergen, toget afspores midt på fjeldet i en voldsom snestorm og alle evakueres til det nærliggende Fjellhotel Finse 1222. Hanne Wilhelmsen […]