NYESTE
Født:
1962, Irland

Anne Enright

Født i Dublin, Irland. Bor i Irland.
Har en MA i Creative Writing fra University of East Anglia. Har tidligere arbejdet som tv-producer.
2007: Man Booker prisen for “The Gathering” (Sammenkomsten)

Læs mere her.

Bibliografi

1991  The Portable Virgin (noveller) *

1995  The Wig My Father Wore *

2000  What Are You Like? *

2002  The Pleasure of Eliza Lynch *

2004  The Pleasure of Making Babies. Stumbling into Motherhood (faglitteratur) *

2007  Sammenkomsten

2008  Taking Pictures (noveller) *

2008  Yesterday’s Weather (noveller) *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Sammenkomsten af Anne Enright

af Christina Andersend. 12. september 2009
Man Booker
Veronica er 39 år gammel, da hun må hjem til Dublin for at begrave sin lillebror, Liam. I den store søskendeflok på ni børn, var Veronica og Liam tæt knyttet til hinanden, men som voksne vælger de vidt forskelligt. Mens Veronica er fornuftig, gifter sig, får børn og lever et godt og trygt forstadsliv, går […]