NYESTE
Født:
1973, Danmark

Anika Eibe

Født i Odense, Danmark. Opvokset i Schweiz og fra 1980 på Langeland. Bor på Langeland.
Uddannet kontorassistent. Arbejder som bogholder.

Bibliografi

2003  Nynazisten (ungdomsbog) 

2005  Fuck Det! (e-bog) 

2006  Atalanta

2007  Dronning af blod

2014  Freaks

 

Freaks af Anika Eibe

af HTHSd. 17. september 2014
Det groteske, det aparte og det anormale har altid vakt underen og nysgerrighed hos mennesket. Gysergenrens popularitet beviser vel dette bedre end noget andet. At finde disse egenskaber i en historisk roman bringer dog groteskhederne det tættere på, og den rislende fornemmelse af et godt gys bliver ved nærheden og virkelighedens fakta i en historisk […]

Dronning af blod af Anika Eibe

af mariemaried. 28. februar 2008
I oldtiden var en kvinde ikke bare en kvinde, men også en eftertragtet handelsvare, der kunne bruges som alliance-skaber og sejrstrofæ. Dette var virkeligheden for den ægyptiske kongedatter Arsinoe, der som 16-årig bliver gift med den midaldrende konge af Thrakien, for at skabe alliance i en tid præget af mange krige. Hun forelsker sig dog […]

Atalanta af Anika Eibe

af Nannd. 6. december 2006
Fortællingen udspiller sig i det mandsdominerede gamle Grækenland, hvor et spædbarn bliver sat ud for at dø. Jagt- og jomfrugudinden Artemis får ondt af den lille pige og lægger i fællesskab med Olympens øvrige gudinder en plan for at give guderne en velfortjent lærestreg. Det er nemlig ikke kun i menneskenes verden kvinder bliver set […]