NYESTE
Født:
1971, Danmark

Ane Riel

Født i 1971 i Aarhus.

Uddannet ved Aarhus Universitet og hendes debut udkom i 2013 under titlen “Slagteren i Liseleje”. Hun har tidligere arbejdet på Storm P. Museet i København og har også skrevet børnebøger.

 

Bibliografi

1995   Ind i maleriet (samarbejde med Maria Friberg Busch)

1996   Arkitektur – Værd at kigge efter

1998   Storm P. – Indenfor og udenfor

2000   Ferie med gys

2000   Da mor og far blev skilt

2001   Da Mikkel fik en ny familie

2001   Sylfeden – et balleteventyr

2003   Vild med Julie

2005   Sig ja, Julie

2013   Slagteren i Liseleje

2015   Harpiks

 

Harpiks af Ane Riel

af Vibeke Holm Andersend. 18. juli 2016
”Der var mørkt i det hvide værelse, da min far slog min farmor ihjel. Jeg var der. Carl var der også, men ham opdagede de aldrig. Det var juleaftensmorgen, og det sneede en lille smule, men en rigtig hvid jul blev det ikke det år.” Sådan starter bogen – min interesse blev straks vakt, og […]

Slagteren i Liseleje af Ane Riel

af Lars Poulsend. 22. november 2015
Som læser kan jeg ikke lade være med at blive lidt bekymret over en forfatter, der kan udtænke en handling som den Ane Riel lader udfolde sig i “Slagteren i Liseleje”. Men hvis man kan være bekymret på den gode måde, så er det hvad jeg er. For bogen er genial. Vanvittig, grotesk, morsom, og […]

Harpiks af Ane Riel

af Lars Poulsend. 3. november 2015
Mængden af lykke modsvares ikke altid af højden på ligusterhækken, antallet af mursten eller biler i garagen. Nogle gange måles lykke i mængden af det skrammel man omgiver sig med. “Harpiks” er en vanvittig og grotesk fortælling. På den fede måde. På den virkelig, virkelig fede måde. Et sted ligger en ø, hovedøen, og via […]