NYESTE
Født:
1951, England

Andrew Taylor

Født i Hertfordshire og bosat i The Forest of Dean, England.
“Den amerikanske dreng” er i USA udgivet som “An Unpardonable Crime”.

Bibliografi

1982  Caroline Minuscule*

1984  Waiting for the End of the World*

1985  Our Fathers’ Lies*

1986  An Old School Tie*

1987  Freelance Death*

1987  The Second Midnight*

1988  Blacklist*

1988  Hairline Cracks*

1989  Farligt snapshot

1989  Private Nose*

1990  Blood Relation*

1990  Dobbelt eksponering

1990  Toyshop*

1991  The Raven On the Water*

1992  Negativt billede

1992  The Sleeping Policeman*

1993  Odd Man Out*

1993  The Barred Window*

1994  De dødes måned – et Lydmouth mysterium

1994  The Invader*

1995  Dødelig dårskab – et Lydmouth mysterium

1997  De sidste fire ting – Roth trilogien

1997  Galgetræet – et Lydmouth mysterium

1998  De fremmedes ret – Roth trilogien

1998  Morderisk mørke – et Lydmouth mysterium

2000  De dødes messe – Roth trilogien

2000  Hvor rosen mister sin pragt – et Lydmouth mysterium

2001  Blodrøde spor – et Lydmouth mysterium

2002  Requiem for an Angel – Roth trilogien (samlet udg.) *

2003  Den amerikanske dreng

2004  Seance med skæbnen – et Lydmouth mysterium

2008  Miss Penhows blødende hjerte

2010  Genfærdets anatomi

2013  Færten af død

 

Færten af død af Andrew Taylor

af Christian Møgeltoftd. 9. december 2013
Andrew Taylor. Mærk dig navnet, hvis du er en ynder af historiske krimier. Ikke mange nulevende forfattere, om nogen, mestrer denne særlige genre bedre. Taylor tjente allerede sine sporer i Roth-trilogien og den fantastiske Lydmouth-serie. Siden har han udgivet en række enkeltstående perler med et ubegribeligt højt ambitionsniveau. Mennesker, miljøer og manerer genskabes minutiøst, originale […]

Genfærdets anatomi af Andrew Taylor

af Christian Møgeltoftd. 25. oktober 2011
”Hyg Dem med uhyggen”, som hedengangne Lademann i sin tid markedsførte sine thrillere. Og det er netop, hvad man gør under læsningen af Andrew Taylors blændende, gotiske krimidrama. Man hygger sig djævelsk godt og ønsker, at bogen aldrig vil slutte. Året er 1786, scenen Cambridge, plottet menneskelig dårskab. John Holdsworths søn drukner, og i fortvivlelse […]

Genfærdets anatomi af Andrew Taylor

af Jette S. F. Holstd. 25. august 2011
Jeg har læst tre romaner af Andrew Taylor, alle udenfor hans serier og alle aldeles fremragende. “Genfærdets anatomi” er nyeste udgivelse fra ham, og jeg kan kun anbefale den til alle, som holder af atmosfærefyldte fortællinger med kringlede og velspundne plots. Boghandleren John Holdsworth mister i 1786 sin søn i en tragisk drukneulykke. Sorgen driver […]

Genfærdets anatomi af Andrew Taylor

af Niels Hiortd. 18. juli 2011
Boghandleren John Holdsworth mister først sin søn i en drukneulykke og senere sin hustru, som tager sit eget liv samme sted. Og da forretningen og boligen så også går op i flammer, står Holdsworth helt på bar bund, fattig og boligløs. Han trækker dagligt rundt på en lille vogn med de sidste bøger, da adelsfruen […]

Miss Penhows blødende hjerte af Andrew Taylor

af Jette S. F. Holstd. 21. december 2009
Allerede da jeg så forsiden af Andrew Taylors nye krimi, var jeg solgt. Den simpelthen oser af stemning, og da en kollega så kaldte den en af de bedste krimier, hun havde læst i år, var der ingen tvivl. Og heldigvis levede “Miss Penhows blødende hjerte” som er henlagt til 1930’ernes England helt op til […]

Seance med skæbnen – et Lydmouth mysterium af Andrew Taylor

af Camilla Ryand. 27. maj 2006
Dette er 7. bind i serien om landsbyen Lydmouth, Kriminalkommissær Thornhill og journalisten Jill Francis. Jeg har ikke læst nogle af de foregående mysterier, men jeg overvejer at gøre det, efter at have læst ”Seance med skæbnen”. Lydmouth er en lille landsby nord for London og her sker ting og sager. Den gamle, nu pensionerede, […]