NYESTE
Født:
1959, Californien

Andrew Smith

Som ung rejste han rundt i verden og tog forskellige jobs. Efter sin eksamen fra college, forsøgte han at forfølge en karriere som journalist , han skrev for aviser og skriver radiostationer. Blev senere lærer i highschool.

Debuterede i 2008 med sin første roman ” Ghost medicin”

 

Bibliografi

2008  Ghost Medicine *

2009  In the Path of Falling Objects *

2010  The Marbury Lens *

2011  Stick *

2012  King og Marbury *

2012  Passenger *

2013  Winger *

2014  Græshoppejunglen

2015  30 kilometer i sekundet

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

 

 

 

30 kilometer i sekundet af Andrew Smith

af Splintd. 26. juli 2016
Vores hovedperson er en dreng med en usædvanlig historie. Han er epileptiker, og det er han blevet, efter at han fik en død hest i hovedet. Han mistede sin mor ved samme lejlighed. Han får en del anfald, og han ved de kommer, for han kan dufte blomster hver gang. Han beskriver det selv som […]

Græshoppejunglen – En historiefortælling af Andrew Smith

af Ulla Weishauptd. 25. oktober 2015
Andrew Smiths “Græshoppejunglen – En historiefortælling”, er en af de mere underlige bøger jeg har læst. Da jeg var færdig med den var jeg ikke i stand til at skrive en anmeldelse, for jeg kunne faktisk ikke finde ud af hvad jeg syntes om bogen. Nu er den kommet noget på afstand, jeg synes stadig […]