NYESTE
Født:
1975, Spanien

Andrés Barba

Prisbelønnet spansk forfatter. Har selv oversat flere værker til spansk.

Bibliografi

1998  El hueso que más duele *
2001  La hermana de Katia *
2004  Ahora tocad música de baile *
2006  Versiones de Teresa *
2006  Libro de las caídas *
2008  Små hænder
2011  Muerte de un caballo *
2013  Lista de desaparecidos *
2014  En presencia de un payaso *
2017  Lysende republik

*) Ikke udgivet på dansk

 

Små hænder af Andrés Barba

af nordstrandend. 9. april 2019
”Små hænder” er en meget foruroligende bog. Den lille novella med det smukke omslag og den fine titel dækker over mørke kroge i den menneskelige natur. Og ja, det hedder en novella. Novellaen betegner nemlig et litterært prosaværk, som er kortere end en roman, men længere end en novelle. Bogen er på samme tid dragende, […]

Lysende republik af Andrés Barba

af Bjarne Jensend. 23. december 2018
Forlaget Skjødt, spansk på dansk, som de skriver på bogens flap og fortsætter: ”Som en lille revolution kæmper vi for et nyt boom af litteratur fra de spansktalende lande i Danmark.” Det lyder spændende, og indtil nu har forlaget gået under min radar, men kommer der flere udgivelser som ”Lysende republik”, står jeg gerne klar. […]