NYESTE
Født:
1911, USSR

Anatolij Rybakov

Anatolij Naumovich Rybakov blev født i Chernigov, USSR.

Blev dømt 3 år i exil i Sibirien i 1934. Døde 1998.

Bibliografi

1950  Voditeli*

1979  Tungt sand

1987  Deti Arbata*

1990  Strakh*

1996  Prakh i Pepel*

 

Tungt sand af Anatolij Rybakov

af jcgd. 12. september 2009
Skyernes hastige flugt over himlen er ganske fængslende i denne ukrainsk-jødiske slægtsroman. Fortællingen starter i 1909 og 1. verdenskrig, revolutionen, og den efterfølgende borgerkrig og hungersnød griber kun ganske lidt ind i det provinsielle landsbymiljø i det nordlige Ukraine. Historien begynder med bedstefaderens udrejse til Schweiz, hvor han møder og gifter sig med en lokal […]