NYESTE
Født:
1952, USA

Alice Hoffman

Født i New York City, USA.
“Moondog” (2004) er skrevet sammen med Wolfe Martin.

Bibliografi

1977  Property Of *

1979  The Drowning Season *

1980  Angel Landing *

1982  Manden på den hvide hest

1985  Fortune’s Daughter *

1987  Lysenes nat

1988  Udstødt

1990  Den syvende himmel

1992  I majnattens hede

1994  Arven fra ulvene

1995  Praktisk magi

1997  Fireflies: A Winter’s Tale (billedbog) *

1997  Her på jorden

1999  Veninder

2000  Flodkongen

2000  Horsefly (billedbog) *

2001  Aquamarine (børnebog) *

2001  Den blå dagbog

2002 Indigo (børnebog) *

2003  Green Angel (ungdomsbog) *

2003  The Probable Future *

2004  Blackbird House *

2004  Moondog (billedbog) *

2005  The Ice Queen *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Praktisk magi Af Alice Hoffman

af Maja.Sofied. 5. juli 2012
De to forældreløse søstre, Sally og Gilian, vokser op hos deres noget excentriske tanter i et gammelt knirkende hus, de andre i landsbyen frygter dem, men ved tusmørkets frembrud kommer landsbyens forelskede kvinder til tanternes bagdør og beder om hjælp i kærligheden. Sally vokser op og bliver den fornuftige pige, der med et knust hjerte […]

Den blå dagbog Af Alice Hoffman

af Christina Andersen Reynd. 5. juli 2003
Jorie og Ethan er lykkeligt gift på 13. år. De har en dejlig søn, hinanden, dejlige omgivelser og hinanden. Trods en nærmest provokerende langvarig forelskelse er de vellidte i Monroe, Massachusetts. Grøntsager er i konstant vækst under Jories lykkelige fingre, og ikke mange i Monroe kan sige sig fri for at have modtaget Ethans hjælp […]

I majnattens hede Af Alice Hoffman

af Anne-Cathrine Auned. 5. juli 2003
Det er maj i Verity, Florida, og ifølge bogens fortæller, er det noget nær det værste sted at opholde sig på det tidspunkt af året. Naturen går amok, den fugtige varme er uudholdelig, og menneskene begynder at opføre sig besynderligt. Men sådan er det hvert år i Verity, så folk tager sig ikke af, at […]

Praktisk magi Af Alice Hoffman

af akad. 5. juli 2001
Til dato er den bedste kur jeg kender mod en hverdag der er mindre end bare en smule fortryllet, at sætte mig ned og genlæse “Praktisk magi”. Her er saft og kraft at hente for udsultede hjerter, og masser af fortryllelse i stort og småt. Hvis det kniber med de lyserøde skyer i hverdagen, er […]