NYESTE
Født:
England

Alexandra Potter

Alexandra Potter er uddannet i engelsk litteratur og film fra Liverpool University.

Hendes debutroman, “What’s New, Pussycat?” udkom i 2000.

Bibliografi

2000  What’s New, Pussycat?*

2001  Going La La*

2002  Calling Romeo*

2004  Do You Come Here Often?*

2006  Be Careful What You Wish For*

2007  Me and Mr Darcy*

2009  Who’s That Girl?*

2010  Do You Come Here Often?*

2010  You’re The One That I Don’t Want*

2012  Don’t You Forget About Me*

2014  Magisk karma

2015  Forførende Paris

 

Forførende Paris af Alexandra Potter

af Tiad. 4. november 2016
Magisk, sød, og mere magisk! Ruby Miller – den engelske forfatter – møder intet mindre end glad og forventningsfuld op i lufthavnen, hvor hun skal hente sin kæreste, Jack, der kommer fra Amerika. For sent opdager hun, at han har meldt afbud, da arbejdet forhindrer ham i at mødes og tage på den planlagte rejse. […]

Magisk karma af Alexandra Potter

af Tiad. 20. juni 2016
Hvad sker der, når en forfatter, der skriver kærlighedsromaner, pludselig selv mister troen på kærligheden?  Ruby er en forsigtig britisk kvinde, der ved, hvad hun vil. Grundet en skriveblokering tager hun ned til sin søster i Goa for at slappe af. Ruby’s planer tager dog en uventet drejning, da hendes søster løber væk for at […]

Magisk karma af Alexandra Potter

af Ruskjaerd. 11. juni 2015
Denne bog var virkelig en oplevelse for mig at læse, da jeg selv var i Indien for 12 år siden – og lad mig bare sige det pænt, jeg blev ikke forelsket i Indien som hovedpersonen i denne bog gjorde. Handling Ruby Miller er blevet droppet af hendes forlovet kort tid før deres bryllup, da […]