NYESTE
Født:
1894, England

Aldous Huxley

Britisk forfatter født i Godalming i Surrey. Levede i Los Angeles fra 1937 til hans død i 1963. Skrev faglitterære værker indenfor filosofi og psykologi. Død 1963.

Læs mere her.

Bibliografi

1930  Elskovens cirkel

1932  Fagre nye verden

1933  De golde

1934  Mexico i kikkerten

1936  Vi blindede trælle

1937  Kontrapunkt

1938  Fyrværkeri

1939  Livets runddans

1940  Efter mangen en sommer

 

Fagre nye verden Af Aldous Huxley

af jcgd. 29. september 2009
Litteraturens svar fra 1932 på ‘The Matrix’-filmtrilogien har en idé og et univers, som stadig både fascinerer og fængsler. I fremtiden har kapitalismen overtaget magten og alt er fokuseret på maksimal produktion og forbrug. Gennem total social stabilitet opnås de bedste vilkår for produktionen, og disse vilkår opnås ved menneskehygiejne. På udklæknings- og opfostringsanstalternes lange […]