NYESTE
Født:
1972, Danmark

Adda Djørup

Adda Sofie Skytte Djørup er født i Fredensborg. Opvokset i Århus. Bor i København.
Har en BA i litteraturvidenskab.

Bibliografi

2005  Monsieurs monologer (digte) 

2007  Hvis man begyndte at spørge sig selv (noveller) 

2009  Den mindste modstand

2011  37 postkort (digte) 

2015  Poesi og andre former for trods (noveller) 

 

Poesi og andre former for trods af Adda Djørup

af Helene Straarupd. 25. april 2015
En revolver på en sart lyserød baggrund. Bare omslaget på Adda Djørup nyeste bog vidner om, at der venter os noget absurd. At noget galskab lurer lige under overfladen. Med sin novellesamling ‘Poesi og Andre Former for Trods’ præsenterer Adda Djørup os for menneskers trodsighed i forskellige afskygninger gennem 15 noveller: Det kan være konen, […]

Hvis man begyndte at spørge sig selv af Adda Djørup

af Katrine Laumann Jørgensend. 2. juni 2008
Adda Djørup har i “Hvis man begyndte at spørge sig selv” begået 16 fine noveller, der får læseren til at undre sig, tøve og ikke mindst spørge sig selv, hvad meningen egentlig er. Denne undren opstår, idet flere af novellerne benytter sig af fantastiske elementer, fx i novellen om onkel Otto, der ser spøgelser i […]

Monsieurs monologer af Adda Djørup

af Christina Andersend. 23. september 2005
Nogen gange griber man gysende ud efter noget nyt, fordi der er en sjov mand på omslaget. Og nogen gange er det faktisk smart at lade sig lokke af udseendet. I dette tilfælde er Adda Djørups debutsamling ikke bare sjovt pakket ind. Den er legende, underholdende og til tider direkte smuk. Som her, hvor man […]