NYESTE
Født:
1977, Danmark

A. Silvestri

Voksede op på Lolland, og trangen til at skrive afslørede sig allerede i en tidlig alder, hvor han fabrikerede egne rollespil og små magasiner. Da han var i midten af tyverne, tog han skrivningen mere alvorligt, og skrev i en periode på omkring fem år lyrik og kortprosa, intet af det til dato udgivet. For omkring et årti siden begyndte han at deltage i diverse novelle- og skrivekonkurrencer, og i 2008 han medvirkede i antologien I overfladen. Siden har han deltaget i næsten fyrre antologier, og har desuden haft tekster i blade, magasiner, festivalprogrammer og online. Skriver i alle genrer, de realistiske såvel som de fantastiske. Grunden til dette er først og fremmest at han ikke kan lade være, men i grunden ligger også en tanke om, at de fantastiske genrer (science fiction, horror, fantasy) på alle områder er de realistiskes ligeværdige, og ikke kun er rettet mod børn og unge.

Bibliografi

2010  Køtere dør om vinteren (noveller)

2011  Faderens sønner og andre SF noveller (noveller)

2011  Pandaemonium

2012  Optisk bedrag (noveller)

2014  Ambrosia/Live

2015  Kærlighedsfrugt

2015  Al kødets gang

2016  Sand og sten, stål og glas (noveller)

2017  Fast arbejde (noveller)

2017  Vintereventyr (novelle)

2018  Scener fra et parforhold

2018  FebruaryFiction (mikrofiction, sammen med A. Rune)

 

#moderneeventyr af diverse forfattere

af Camilla Henningsend. 11. august 2018
#moderneeventyr er for dig, der elsker eventyr og søger nye og spændende fortolkninger af de klassiske eventyr. Bogen byder på nyfortolkninger af ti klassiske eventyr: Snehvide, Den Grimme Ælling, Alice i Eventyrland, Det er ganske vist, Historien om en Moder, Kejserens nye klæder, Prinsessen på ærten, Den lille pige med svovlstikkerne, Svinedrengen og Tommelise. Forfatterne bag antologien har sat sig for […]

FebruaryFiction af A. Rune og A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 20. juni 2018
FebruaryFiction blev udviklet af A. Rune tilbage i 2016, og alle kan deltage i projektet. Det er små historier i genren mikrofiktion, men 5 dogmeagtige regler skal dog følges: Historien må max fylde 100 ord, det tilstræbes, at der er en begyndelse, en midte og en slutning, historien skal deles med nogen, digitalt gøres det […]

Scener fra et parforhold af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 8. maj 2018
Silvestri har skrevet sig ind på min liste af forfattere, jeg bare MÅ læse. Han skriver blændende godt og hans leg med genrer er et frisk pust til den gængse roman. At læse en bog om parforhold er ikke det jeg gør mest i, men Silvestri lover på bagsiden: “Den handler om Lea og Christian, […]

Faderens sønner og andre SF noveller af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 7. januar 2018
“Faderens sønner” er en samling af 14 science fiction noveller af A. Silvestri, der blev tildelt Niels Klim Prisen i 2011. Man kommer godt rundt i universet i de forskellige historier, men for det meste har de dog et stærkt dansk præg. “Signal” er en stemningsfuld historie om Dennis, der er det eneste menneske, der […]

Vintereventyr af Susanne Lund o.a.

af Line Holm Andersend. 4. januar 2018
Vintereventyr er en hyggelig samling af 12 eventyr, skrevet af 12 forskellige forfattere. De 12 forfattere har hver især vundet en skrivekonkurrence, og derved fået mulighed for at få udgivet deres eventyr. Alle eventyr kredser om temaet vinter og jul, og kan læses af børn såvel som voksne. De vil helt sikkert også egne sig […]

Fast arbejde af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 2. november 2017
Kender i den fornemmelse man kan have efter at have læst en bog: Man får lyst til at læse bogen igen eller i det mindste mere af forfatteren. Jeg får lyst til begge dele efter for første gang at have stiftet bekendtskab med A. Silvestri. “Fast arbejde” er en opsamling af noveller, der tidligere har […]