NYESTE
Født:
1977, Danmark

A. Silvestri

Voksede op på Lolland, og trangen til at skrive afslørede sig allerede i en tidlig alder, hvor han fabrikerede egne rollespil og små magasiner. Da han var i midten af tyverne, tog han skrivningen mere alvorligt, og skrev i en periode på omkring fem år lyrik og kortprosa, intet af det til dato udgivet. For omkring et årti siden begyndte han at deltage i diverse novelle- og skrivekonkurrencer, og i 2008 han medvirkede i antologien I overfladen. Siden har han deltaget i næsten fyrre antologier, og har desuden haft tekster i blade, magasiner, festivalprogrammer og online. Skriver i alle genrer, de realistiske såvel som de fantastiske. Grunden til dette er først og fremmest at han ikke kan lade være, men i grunden ligger også en tanke om, at de fantastiske genrer (science fiction, horror, fantasy) på alle områder er de realistiskes ligeværdige, og ikke kun er rettet mod børn og unge.

Bibliografi

2010  Køtere dør om vinteren (noveller)

2011  Faderens sønner og andre SF noveller (noveller)

2011  Pandaemonium

2012  Optisk bedrag (noveller)

2014  Ambrosia/Live

2015  Kærlighedsfrugt

2015  Al kødets gang

2016  Sand og sten, stål og glas (noveller)

2017  Fast arbejde (noveller)

2017  Vintereventyr (novelle)

2018  Scener fra et parforhold

2018  FebruaryFiction (mikrofiction, sammen med A. Rune)

2018  King (børnebog)

2018  Slør

2018  Jeg ved godt, du er der (noveller)

2019  Et satans arbejde

2020  Tre

 

Tre af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 13. april 2020
Emanuel Dunkeltier var for 20 år siden her og der og alle vegne. I TV, radio og alverdens pensumlister, og på alles læber, men først og fremmest var han forfatter, og hans hovedbudskab var enkelt: Verden er rædsel. Men så forsvandt han, indtil han en aften inviterer tre forfattere til sit hjem, der er en […]

Et satans arbejde af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 12. december 2019
Jeg har kun kendt til Silvestris forfatterskab i et par år, men de år har også givet mig mange fine læseoplevelser. At han burde have en meget større læserskare er en underdrivelse af dimensioner. Få skriver med så stor sproglig overlegenhed og finesse, og hans helt unikke fantasi har åbenbart ingen grænser. Hvem andre kunne […]

Jeg ved godt, du er der af A. Silvestri

af Camilla Henningsend. 1. januar 2019
Jeg ved godt, du er der er en novellesamling, der byder på vampyrer og varulve, men også det menneskelige monster. Den er for dig, der elsker gys og gerne den lidt mere bizarre slags. Novellesamlingen består af otte fortællinger om mennesker, dilemmaer og monstre. Undervejs støder vi på varulve og vampyrer, fortolket på en ny og […]

Jeg ved godt, du er der af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 3. december 2018
Silvestris femte udgivelse i år er tredje novellesamling, hvor ”Sand og sten, stål og glas” og ”Fast arbejde” er de foregående opsamlinger. Silvestri har haft noveller i utallige tidsskrifter og antologier, og det er dem han nu samler, og to yderligere samlinger skulle også være planlagt. Denne gang er det ”Otte fortællinger om mennesker, dilemmaer […]

Slør af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 18. november 2018
A. Silvestri er en særdeles produktiv herre. Alene i år har han udgivet fem bøger: to romaner, en børnebog, en novellesamling og den herlige #FebruaryFiction sammen med A. Rune. Man fristes til at formode, at det må være umuligt at holde kvaliteten støt i så mange udgivelser, men med ”Slør”, der er nr. 4 i […]

King af A. Silvestri

af Bjarne Jensend. 15. oktober 2018
Den flotte schæfer med de sørgmodige øjne, som man kan se på bogens forside, er familiens hund. Familien med far, mor og drengen Simon. King blev egentlig købt for måske at få morens humør lidt op. Hun er tvær, distancerende, skælder ud og vil hellere tjekke sin mobil. Hun mener også, at det hjælper hende […]