NYESTE
Født:
Danmark

A. J. Kazinski

A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnow Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich.

Læs mere her.

Bibliografi

2010  Den sidste gode mand

2012  Søvnen og døden

2013  En hellig alliance

2014  Forfølgerne

2015  Den genfødte morder

2016  Drømmetyderens død

 

 

Forfølgerne af A.J. Kazinski

af Christian Møgeltoftd. 12. november 2017
Sikke et spild af talent! Forfatterpseudonymet Kazinski, hvis varemærke ellers er intelligente krimier med både nerve og tankegods, forlader her komfortzonen og giver sine trofaste læsere noget, der minder om en C-film i bogform. Et fuldkommen usandsynligt plot befolket af utroværdige papmachefigurer, som lades totalt i stikken af instruktøren. Hvis det HAVDE været en film, […]
Den sidste gode mand af A. J. Kazinski, illustreret af Palle Schmidt

Den sidste gode mand af A. J. Kazinski & Palle Schmidt

af Jens Markvardsend. 13. juli 2017
A.J.Kazinskis debut var romanen eller krimithrilleren Den sidste gode mand. Den har Palle Schmidt omformet og her genskabt i nye klæder, nemlig som tegneserie. Schmidts arbejde kan der ikke peges fingre af, tegningerne er karikerede men dog naturtro, personerne ligner rigtige mennesker, og den dystre fortælling har fået et passende dystert tegnet univers at leve […]

Drømmetyderens død af A. J. Kazinski

af Christian Møgeltoftd. 18. maj 2017
“Niels forsøgte at samle brikkerne. Kunne biologisk terror presses ned i det puslespil, hvor der i forvejen befandt sig et styk brasiliansk vandreedderkop, en død drømmetyder, hvide sten og en håndfuld unge, intellektuelle studerende fra universitetet?” For fjerde gang kaster makkerparret bag forfatterpseudonymet A.J. Kazinski politiets drevne gidselforhandler Niels Bentzon for løverne i hans mest […]

Søvnen og døden af A.J. Kazinski

af Christian Møgeltoftd. 13. maj 2017
En splitternøgen balletdanser fra Den Kongelige Ballet springer ud fra Dybbølsbro, selv om politiets erfarne gidselforhandler, Niels Bentzon, gør sit yderste for at tale hende fra det. På vej i døden hvisker hun ’Echelon’ med et forklaret udtryk i ansigtet. Hvad mener hun med det? Niels Bentzon bliver så personligt involveret i den uhyggelige sag, […]
Den sidste gode mand af A. J. Kazinski, illustreret af Palle Schmidt

Den sidste gode mand af A. J. Kazinski & Palle Schmidt

af Jette S. F. Holstd. 29. april 2017
Palle Schmidt præsenterer en smuk, dyster og vellykket bearbejdning af A. J. Kazinskis “Den sidste gode mand” Rundt om i verden sker en række dødsfald, der ikke umiddelbart ser ud til at have forbindelse med hinanden. Men en italiensk politikommisær har en teori om, at dødsfaldene ikke er spor tilfældige. Tværtimod er han overbevist om, […]

Drømmetyderens død af A.J. Kazinsky

af Knud Hoved. 18. oktober 2016
Dette er den første bog, jeg har læst af A.J.Kazinsky. Det er imidlertid ikke den sidste. Jeg syntes det er en ualmindelig god roman. Vi bringes frem og tilbage i tiden, uden at man på noget tidspunkt er i tvivl om, hvor man befinder sig lige nu. Der er flere hovedpersoner, som først kommer i […]