Anmeldere

Klik på en anmelder for at få overblik over hans/hendes anmeldelser.

Har du selv lyst til at anmelde på Bogrummet.dk, kan du læse hvordan her:

→  Bliv anmelder?

ABR

Alt fra denne anmelder »

Familiefar i 40'erne. Læser så meget jeg kan komme til og har overskud til.

Ann-Charlotte

Alt fra denne anmelder »

Korrektur- og manuskriptlæser og redaktør på romaner/digtsamlinger, Forlaget Gallo. Læreruddannet fra Århus og fagjournalist fra DJH.

Ann-Kristine

Alt fra denne anmelder »

Bibliofil studerende på IVA.

Bjarne Jensen

Alt fra denne anmelder »

Født 1970. Pædagog siden 1999. Læser stort set alt, men primært spænding, krimi, science fiction og tegneserier. Af favoritforfattere kan nævnes John le Carré, Michael Connelly, Justin Cronin, Leif Davidsen, Christian Mørk og Leif GW Persson. Jeg er helt bevidst om, at jeg udfordrer mig selv for lidt rent litterært. Jeg genlæser oftere en god bog, end jeg går igang med en ny. Jeg søger som regel den realistiske spændingsbog eller krimi. De er sjældne, men findes. På den led er jeg blevet meget kræsen i mit læsevalg. Ganske ambivalent elsker jeg god science fiction og dystopier....

Camilla Henningsen

Alt fra denne anmelder »

Er født på Fyn i 1993. Elsker at læse og læser næsten alle genrer. Skriver også selv, når tiden er til det. Har en bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i skrivekunst. Startede i september på kandidaten i litteraturvidenskab. Vil gerne arbejde som forlagsredaktør efter endt uddannelse. Den store drøm er at få udgivet egne romaner.

Christian Møgeltoft

Alt fra denne anmelder »

Forlagsuddannet, forfatter, medejer af et lille kommunikationsbureau, litteraturanmelder på Bogrummet og Jyllands-Posten. Før voksenromanerne "Uskyld" og "Uskyld 2 - Døden i Gentofte" har jeg udgivet børnebogen ”Jakob hjælper Cirkus Ramasjangski”, der indgik i Aschehougs skolebogsserie ”Dig selv”. Et par yndlingscitater: “Man skal kunne glemme alle vores handlingers kosmiske betydningsløshed for at kunne være forfængelig, og det er en grov form for dumhed” (Nattog til Lissabon, Pascal Mercier) “For en mand med en stor hammer ligner alle problemer søm” (Amos Oz om Israels behandling af palæstinenserne) Bogserien “Uskyld” kan følges på facebook.com/uskyld

Christina Andersen

Alt fra denne anmelder »

Bogrummets grundlægger. Bibliotekar på Risskov Bibliotek, klummeskriver, notesbogfan, brevskriver og blogger på Ennybesked.dk Læser så vidt muligt meget forskellig litteratur. Gammel, ny, smal, sjov, grum og kærlig.

Gæsteskribent

Alt fra denne anmelder »

Artikelserien Fem bøger jeg ikke glemmer skrives på skift af bogmennesker. Det er tænkt som inspiration til at give sig i kast med bøger, der har gjort et uudsletteligt indtryk på andre læsere - af den ene eller anden årsag.

Hans Christian Davidsen

Alt fra denne anmelder »

Kulturredaktør på Flensborg Avis. Uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus 1994.

Susanne Hilligsø Sørensen

Alt fra denne anmelder »

Enlig mor med hang til krimier, thriller, fantasi og god børne- og ungdomslitteratur. Læser dog i praksis alt med undtagelse af Virkelighedens Verden. Er på biblioteket mindst en gang om måneden og er ude af stand til at komme hjem uden en overflod af bøger.

Jette S. F. Holst

Alt fra denne anmelder »

Født i 1972. Arbejder som bibliotekar i Horsens Kommunes Biblioteker.

Knud Hove

Alt fra denne anmelder »

Jeg er en inkarneret læser. Nyheder har min store interesse, og så selvfølgelig bøger. Især kriminalromaner. Gerne Danske, Norske eller Svenske. Jeg går dog heller ikke af vejen for andre genrer, som historiske romaner, opdagelsesrejser, gamle klassikere osv. Det eneste jeg har svært ved at tage hul på er biografier. Af en eller anden grund er der ind til videre ingen biografier, der har fået tag i mig, men det har jeg jo så til gode.

Lars Poulsen

Alt fra denne anmelder »

"Poets have been mysteriously silent on the subject of cheese." - G.K. Chesterton

Libe R

Alt fra denne anmelder »

Libe R. (f. 1988) er bosat på en landejendom i Midtjylland, hvorfra hun skriver sine bøger. Når Libe ikke skriver bøger, læser hun. Libe R. læser for at blive underholdt og vægter et godt, flydende sprog. Følg Libe Rs forfatterskab og se andre boganmeldelser på facebook: www.facebook.com/ForfatterLibeR/

mariemarie

Alt fra denne anmelder »

Læsehest og mor til 2. Bibliotekar ved Det Kongelige Bibliotek resten af tiden.. og redaktør på Bogrummet (primært aften/nat!)

Nelle Hardt

Alt fra denne anmelder »

Er på kandidaten i litteraturvidenskab og har en bachelor i samme fag. Læser næsten alle former for litteratur, men kan nok bedst lide klassikere, fantasy og young adult.

newyorkcitygirl

Alt fra denne anmelder »

Litteraturelsker, globetrotter, bymenneske bosat i København - og så har jeg en forkærlighed for det italienske køkken og storbyrejser til Rom. Jeg interesserer mig især for nyere litteratur og har en forkærlighed for socialrealisme. Nogle af de forfattere, der har gjort stort indtryk på mig er: Philip Roth, Bret Easton Ellis, Douglas Coupland, Einar Már Gudmundsson, Hallgrimur Helgason, Paul Auster, Siri Hustvedt. Af danske forfattere vil jeg fremhæve Jan Sonnergaard, Jakob Ejersbo, Martha Christensen, Thomas Bobergs rejsebeskrivelser og Karen Blixen. Jeg læser stort set alt, men krimier, sci-fi og fantasy har af en eller anden grund aldrig formået at fange min interesse. Læs også gerne mine boganmeldelser på litteratursiden.dk: http://www.litteratursiden.dk/user/23953/anbefalinger

nordstranden

Alt fra denne anmelder »

Lyst-læser og læsehest. Læste meget som ung, holdt pause mens børnene voksede op, og har nu igen tid til at fordybe mig i de mange fantastiske bøger, der udgives. Min "den-må-jeg-læse-liste" bliver stadig længere, og det er svært at vælge. Min absolutte yndlingsbog er "Bogtyven" af Markus Zusak.

RissHansen

Alt fra denne anmelder »

Jeg er uddannet Journalist men arbejder til dagligt med reklame og marketing. Min interesse for litteratur er primært rettet mod bøger der kan forventes at indeholde en hvis form for kunstnerisk eller literært substands.

Simon Rohde Kure Hamann

Alt fra denne anmelder »

Cand.mag. i dansk/nordisk og adjunkt ved Fredericia HF og VUC.

Splint

Alt fra denne anmelder »

Bor i hus på landet Gift Går hjemme Naturelsker Læsehest Blogger

Tia

Alt fra denne anmelder »

En spændende bog, et blødt tæppe og en god kop te.. Behøves jeg sige mere?