Anmeldere

Klik på en anmelder for at få overblik over hans/hendes anmeldelser.

Har du selv lyst til at anmelde på Bogrummet.dk, kan du læse hvordan her:

→  Bliv anmelder?

0499

Alt fra denne anmelder »

Indehaver af Toga Partner. Forfatter til fagbøger om kongres- event- og messedeltagelse samt til foreløbig 3 science fiction romaner i ITAPELET Pluralogien. Bind fire ventes udgivet foråret 2018. Aktivt medlem af Science Fiction Cirklen og Dansk Forfatterforening.

ABR

Alt fra denne anmelder »

Familiefar i 40'erne. Læser så meget jeg kan komme til og har overskud til.

Ann-Charlotte

Alt fra denne anmelder »

Korrektur- og manuskriptlæser og redaktør på romaner/digtsamlinger, Forlaget Gallo. Læreruddannet fra Århus og fagjournalist fra DJH.

Ann-Kristine

Alt fra denne anmelder »

Bibliofil studerende og kommende bibliotekar.

Bjarne Jensen

Alt fra denne anmelder »

Født 1970. Pædagog siden 1999. Læser stort set alt, men primært spænding, krimi, science fiction og tegneserier. Af favoritforfattere kan nævnes John le Carré, Michael Connelly, Justin Cronin, Leif Davidsen, Christian Mørk, Jesper Stein og Leif GW Persson. Jeg er helt bevidst om, at jeg udfordrer mig selv for lidt rent litterært. Jeg genlæser oftere en god bog, end jeg går igang med en ny. Jeg søger som regel den realistiske spændingsbog eller krimi. De er sjældne, men findes. På den led er jeg blevet meget kræsen i mit læsevalg. Ganske ambivalent elsker jeg god science fiction og dystopier....

Britta Klitgaard

Alt fra denne anmelder »

Læreruddannet, novelleforfatter, anmelder på Bogrummet. Har udgivet "Sølvklokker" på Lindhardt og Ringhofs Forlag (e-bog/2017) og bidraget til bl.a. Godsbaneantologierne.

Camilla Henningsen

Alt fra denne anmelder »

Er født på Fyn i 1993. Elsker at læse og læser næsten alle genrer. Skriver også selv, når tiden er til det. Har en bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i skrivekunst. Startede i september 2016 på kandidaten i litteraturvidenskab. Den store drøm er at få udgivet egne romaner.

Christian Møgeltoft

Alt fra denne anmelder »

Forlagsuddannet, forfatter, medejer af et lille kommunikationsbureau, litteraturanmelder på Bogrummet og Jyllands-Posten. Før voksenromanerne "Uskyld" og "Uskyld 2 - Døden i Gentofte" har jeg udgivet børnebogen ”Jakob hjælper Cirkus Ramasjangski”, der indgik i Aschehougs skolebogsserie ”Dig selv”. Et par yndlingscitater: “Man skal kunne glemme alle vores handlingers kosmiske betydningsløshed for at kunne være forfængelig, og det er en grov form for dumhed” (Nattog til Lissabon, Pascal Mercier) “For en mand med en stor hammer ligner alle problemer søm” (Amos Oz om Israels behandling af palæstinenserne) Bogserien “Uskyld” kan følges på facebook.com/uskyld

Christina Andersen

Alt fra denne anmelder »

Bogrummets grundlægger. Bibliotekar på Risskov Bibliotek, klummeskriver, notesbogfan, brevskriver og blogger på Ennybesked.dk Læser så vidt muligt meget forskellig litteratur. Gammel, ny, smal, sjov, grum og kærlig.